In de Meent mogen wij gebruik maken van het Binnenhuys. Hier kunnen we een lekker drankje drinken na de training en natuurlijk op de zaterdag als we thuiswedstrijden hebben. Hier beheren wij zelf de kassa. Helaas is het de laatste tijd nog al eens voorgekomen dat aan het einde van de “dag” de kassa niet meer klopt en dat is zeer vervelend en zeker niet de bedoeling.
Hier dus een noot voor de goede orde. Je betaald direct contact aan diegene die achter de bar staat. Je slaat het zelf aan op de kassa en je doet gepast geld in de kassa. (als je weet dat je dit mag en als je weet hoe je het moet doen). Je turft het en aan het einde van de dag leg je het geld bij het turf lijstje. Je doet dus niet dingen dubbel. Zoals opschrijven en tegelijkertijd aanslaan in de kassa.
Weet je niet hoe dit moet, vraag dan aan Vincent of Manfred hoe dit moet en we kunnen je dit haarfijn uitleggen. Blijft het fout gaan, dan zijn we bang dat we het Binnenhuys niet meer kunnen gebruiken en dat zou voor niemand leuk zijn.