Wat een lelijk logo is dit!

Wij zijn uitgenodigd bij Sparta om een toernooi te spelen! Voor de u14 zal dat zijn op zaterdag 7 januari. Voor de heren begint het toernooi op 14 januari. De spelregels zijn iets anders dan bij normale wedstrijden maar dat kan je lezen in het regelement. De wedstrijden beginnen voor ons u14 team om 14:00. Daarom verzamelen we om 13:00 bij de Meent om de eerste prijzen van het seizoen op te halen. Om 17:00 uur worden de prijzen uitgereikt, dus je bent weer op tijd terug voor het eten. Vergeet niet om eten en drinken mee te nemen? Meer informatie vind je in de onderstaande bestanden.

Update: Het schema voor de heren op 14 januari staat er nu ook bij!

Toernooi reglement
Wedstrijdschema 7 januari 
Wedstrijdschema 14 januari

Update 2: er zijn ook taakjes te doen op het toernooi: klik hier.