Beste Green Giants,

De zomervakantie loopt alweer op zijn einde en hopelijk heeft iedereen genoten van een fijne vakantie. Nu beginnen alle belangrijke zaken als school en werk weer en komt het ‘gewone’ leven weer op gang.

 

Er is ook goed nieuws. Het basketballseizoen staat weer voor de deur!

Op maandag 20 augustus gaan de deuren van de Meent weer open voor een nieuw begin van een seizoen vol basketball. De trainingstijden voor de teams zien er als volgt uit:

 

Maandag Donderdag
De Meent De Meent
17:30-18:20 U16 18:00-19:00 U14
18:30-19:30 U14 19:00-20:00 U16
19:30-20:30 Dames 20:00-21:00 U18
20:30-21:30 Heren 2
21:30-22:30 Heren 1
Donderdag Berkelwijk
20:00-21:00 Dames/open inloop
21:00-22:00 Recreanten/open inloop

Hier staat de verdeling m.b.t. de leeftijdscategorie. De eerste wedstrijden staan op de planning vanaf 22 september. Voor die tijd krijgen jullie allemaal een bericht wanneer wie waar speelt.

E-mailadres

Nog niet iedereen heeft een e-mail adres opgegeven.

Het is wel belangrijk dat wij deze gegevens hebben; o.a. voor de nieuwsbrief die per e-mail wordt verstuurd. Zorg ervoor dat je niets mist! Hou ook www.greengiants.nl in de gaten.

Familietoernooi

Tenslotte is er op 8 september een basketballtoernooi voor familie en vrienden in sporthal De Korf. Ken jij mensen die het ook leuk vinden om mee te doen aan een basketball toernooi? Nodig ze bij deze uit.

Geef je hiervoor (met zes personen) op bij michel@greengiants.nl en misschien pak jij met je eigen ‘Dreamteam’ die mooie prijzen!

Balsponsoren

Omdat ons materiaal onderhevig is aan ‘gebruik’ zijn wij nog op zoek naar balsponsoren voor enkele teams. Wilt u als ouder een team adopteren of is uw werkgever hiertoe bereid? Wij zijn op zoek naar balsponsoren voor de teams; Dames 1, Heren 2, U18 en de recreanten. De kosten bedragen € 180,- per team.

Shirtsponsoring

Vanaf seizoen 2013 zullen we met nieuwe shirts gaan spelen! Binnenkort zal deze gepresenteerd worden tijdens de ALV. Wij zijn hier parallel aan nog op zoek naar shirt sponsoren voor alle teams. Heb je een werkgever of ken je een bedrijf die shirt sponsor wil worden? Of wellicht de baas van je ouders? Meld ons de naam van het bedrijf en de contactpersoon en wij gaan er op af. Wie weet speelt jou team wel als eerste in de nieuwe shirts!

Club van 30

Onze club bestaat inmiddels ruim 30 jaar en dit willen we zeker verdubbelen. Voor slechts € 30,- wordt je twee jaar lang lid van de club van 30. Hiermee help je de club, toon je betrokkenheid en krijg je een eervolle vermelding op de clubwebsite. Daarnaast zal je op de hoogte gehouden worden middels een e-mail nieuwsbrief.

Vraag ook je ouders, vrienden/vriendinnen en bekenden om lid te worden van de Club van 30! Hoe meer leden, hoe meer we kunnen investeren in de club en de toekomst. Om lid te worden stuur je een e-mail naar onderstaand adres. De benodigde informatie volgt dan kort daarop.

Voor alle sponsorzaken kun je contact opnemen met Bram Prinsen via bram@greengiants.nl of tel. 06-27005523.

Tot slot rest mij niets meer dan iedereen namens het voltallige bestuur, een zeer sportief basketballseizoen te wensen.

En stiekem hoop ik dat we dit jaar met alle teams kampioen worden.

Met sportieve groeten,

Manfred Speksnijder

Voorzitter Basketballvereniging Green Giants Leusden