Hallo iedereen!

De planning voor het tweede deel van het seizoen vindt je hier!

Het is een druk programma, waarbij er op de zaterdagen dat we thuis spelen, bijna alle teams steeds een wedstrijd hebben. We moeten dus allemaal weer flink aan de bak!

Nog wel even een paar aandachtspunten:

-de begintijden van de wedstrijden zijn iets anders dan je misschien gewend bent. We rekenen nu voor elke wedstrijd een kwartier extra, omdat we anders in de problemen kwamen en daardoor de wedstrijden steeds uitliepen. Kijk goed op het schema om te weten wanneer je speelt!

-er is al een wijziging voor as. zaterdag voor de Dames: hun wedstrijd is verplaatst naar eind april. Tijd wordt later nog bekend gemaakt.

-De komende tijd gaan we letten op ons gedrag tijdens wedstrijden. Als je een taakje hebt en er gebeurt iets waarbij je je niet prettig voelt, kun je dit altijd kwijt bij het bestuur. Voor iedereen die speelt, coacht, fluit of tafelt: respecteer de scheids, de tegenstander en maak er een plezierig seizoen van!

We wensen iedereen veel succes het aankomende seizoen!

Het Bestuur