Green Giants SummerBreakBeste Green Giants,

De temperaturen bereiken tropische waardes en de zon maakt overuren. Het is zomervakantie!!!! En het basketbal seizoen is ten einde.. Afgelopen weken konden jullie nog gebruik maken van sporthal de Meent op de maandagavond voor maar 2 euro. Helaas is de animo op dit moment te laag om de zaal open te gooien. Met andere woorden: Wij gaan zomervakantie houden.

Maar achter de schermen zitten wij niet stil. Want de voorbereidingen voor volgend jaar zijn alweer in volle gang.
Zo zal er volgend jaar bij de Heren, Rayon worden gespeeld. Dit zal voor het eerst in de clubgeschiedenis plaatsvinden in Leusden. Daarnaast zal het U12 team volgend jaar wedstrijden gaan spelen. En komt er een nieuwe scheidsrechters-cursus aan.

Dus voor dat het nieuwe seizoen zal beginnen zijn er nog genoeg zaken te regelen.
hou de website en de mail in de gaten voor alles wat komen gaat.

De trainingen beginnen in ieder geval vanaf 1 september. Hoe de planning eruit zal zien is nog niet bekend.

Een goede vakantie gewenst aan iedereen.