Hier een bericht van het 3×3 streetball ternooi in Amersfoort.
Wil je meedoen geef je dan op via manfred@greengiants.nl

__________________________________________________________________________

Voor het tweede jaar op rij hebben we Streetball Masters naar Amersfoort weten te halen. Dit jaar is het ons gelukt om het event te laten plaatsvinden op het bruisende Eemplein in het stadscentrum. Er is geen betere locatie denkbaar voor deze urban sport. 

image003.jpg@01D2AE68Op zaterdag 13 mei staat het Eemplein helemaal in het teken van de voorrondes voor het Open Nederlands Kampioenschap 3×3 basketball van de Nederlandse Basketball Bond (NBB).

Streetball Masters Amersfoort wordt georganiseerd door Crackerjacks, in samenwerking met Basketball Events Organisation, SRO en de NBB. Samen nodigen we de spelers van uw vereniging van harte uit om zich in teams van minimaal drie, maximaal vier spelers in te schrijven voor deelname aan Streetball Masters. Meer informatie vindt u hieronder.

  Streetball Masters; een urban event

Duizenden jongeren in Nederland doen mee en nemen het tegen elkaar op in het 3×3 toernooi in verschillende leeftijdscategorieën en bij de diverse side contests zoals de Shooting Challenge en de spectaculaire Dunk Contest. Dat alles omlijst door muziek, dans en nog veel meer vormen van urban entertainment.

  Mooie prijzen

Finalisten van de voorronden plaatsen zich automatisch voor de landelijke finale op 21 en 22 juli in Amsterdam, waar wordt gestreden om de titel ‘Nederlands Kampioen 3×3 basketball’. De winnaars van de finale gaan door naar de Europese tour in Antwerpen. Tevens zijn er mooie prijzen te winnen. Alle winnaars winnen namelijk tickets + verblijf naar een 3×3-toernooi in het buitenland!

 Inschrijven

Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers, kunnen zich tot 4 mei inschrijven voor deelname via de website van de NBB: http://www.basketball.nl/3×3-basketball/inschrijven.

Er kan worden ingeschreven in de volgende categorieën:

MIXU10 en MIXU12

U15 (jongens en meisjes)

U18 (jongens en meisjes)

U23 (mannen en vrouwen)

23+ (mannen en vrouwen)

Elite (mannen en vrouwen)

Rolstoelers

Het inschrijfgeld bedraagt €45 per team. Wij hopen veel teams te mogen ontvangen, zeker in de categorieën MIXU10 en MIXU12 en de Rolstoelers!
Maar natuurlijk hebben wij voldoende ruimte in alle andere categorieën….

 Plaats en tijd

Streetball Masters vindt van 10.00 tot 17.00 uur plaats op zaterdag 13 mei op het Eemplein in het stadscentrum van Amersfoort. Het Eemplein is snel en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (lijn 2-3-76, halte Eemplein) of op loopafstand van Amersfoort CS en er zijn voldoende betaalde parkeergelegenheden aan het plein.