Er zijn trainers in diverse soorten en maten nodig, dus ook jij kunt trainer worden!

Wat verwacht Green Giants van een (basis)trainer? Als “basis” trainer zijn er geen specifieke vaardigheden vereist. Wat wenselijk is:

  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om dit op andere spelers over te dragen.
  • Je bent beschikbaar voor de trainingstijden voor het team, zodat er zo min mogelijk uitval van trainingen ontstaat. Hierdoor vormen een trainer en spelers samen het team.

Indien je nog geen Basketball trainingservaring hebt is dat geen probleem. Je wordt immers niet zomaar  “in het diepe” gegooid. Als je nog nooit een training hebt gegeven, word je in de eerste trainingen begeleid door een ervaren trainer. Eventueel voorzien van een trainingsschema en krijg je ondersteuning van de TC waar dat nodig is. Maar ook het assisteren van trainingen bij een andere (ervaren) trainer behoort tot de mogelijkheden, zodat je de kunst van het geven van trainingen onder de knie krijgt.

De tegenprestatie die je ontvangt is natuurlijk een club enthousiaste spelers, die punten gaan scoren en trots zijn op wat ze bereikt hebben!

Lijkt het jou leuk om trainer te worden bij Green Giants Basketball? Ken je iemand in je omgeving die graag trainer wil worden? Wil je samen met iemand anders graag de trainingen verzorgen? Of is er een trainer bij een andere sportclub die misschien ook wel basketbaltrainer wil worden? Geef het dan door.

Mocht je meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact op met de tc! Stuur dan een mailtje naar: manfred@greengiants.nl

Graag tot snel..